Machinaal Profileren / Levelbak

Met onze nieuwe lasergestuurde TDB Levelbak kunnen we machinaal profileren. Hiermee zijn we de 1st gebruiker in Noord-Nederland van deze unieke TDB leveller. In combinatie met onze 6,5 ton Volvo shovel kunnen we op 0,5 cm nauwkeurig machinaal profileren/ egaliseren.

Deze TDB Leveller is zeer geschikt voor het profileren/egaliseren van:

  • Puinbanen onder asfalt constructies of straatwerk
  • Zandbanen onder straatwerk, keerwanden, betonvloeren in hallen. *dit is de perfecte oplossing in combinatie met machinaal bestraten
  • Grond, bijvoorbeeld tuinen, of nieuw aan te leggen gazon voor een super glad gazon, paardenbakken enz.

Onze TDB Leveller is laser aangestuurd; d.m.v. de dubbel afschot laser kunnen wij tegelijk een afschot over de x-as als over de y-as aanbrengen.

Verder is de Leveller uitgevoerd met taster voor het profileren langs een trottoirband of over een draad.

Deze 2 aansturingen kunnen ook gecombineerd worden.Onze kranen kunnen uitgerust worden met diverse speciale uitrustingstukken zoals: heggenknipper/stobbenboor/zeefbak/grondboor, talud bak enz. Om werkzaamheden nog beter en sneller uit te voeren is onze nieuwste kraan ook uitgerust met een draaikantelstuk.

Voordelen TDB Combi Leveller

De grote voordelen van onze TDB Combi Leveller tegenover de bekende merken Levellers zijn:

  • De leveller kan ook als “gewone’ schepbak worden gebruik. Dit komt veel voor in de praktijk. Meestal ligt er in een hoekje van het werk te veel of te weinig materiaal. Dit kan dan eenvoudig opgeschept of gekiept worden waar je met andere levellers het materiaal weg of er na toe moet slepen. Vaak worden hele vrachtauto’s materiaal gekiept; dit kan nu eenvoudig worden verwerkt zonder het wisselen van bak en leveller, hetgeen ook weer tijdwinst oplevert.
  • Door het lange sleepmes van de machine ontstaat er al bij de eerste werkgang een goede verdichting van het materiaal/ondergrond. Dit is van groot belang bij “losse” materialen zoals straatzand om zo zeer snel tot het gewenste eindresultaat te komen en onnodige werkgangen te besparen.

Uw zandbaan of puinbaan machinaal profileren/egaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Foto’s van Machinaal Profileren / Levelbak